събота, 15 май 2010 г.

Лекарството "Антималигноцит"

В тази статия прочетете информация за лекарството против рак.

Лекарството е известно също така с клиничното наименование CH-23.


" Прилагането на Антималигноцит, разработено от Продан Христов, ясно показва разлагащ ефект върху злокачествените тумори в карциномни и саркомни случаи без каквито й да е нежелателни ефекти.
Откритието на Антималигноцит може да се сравни само с откритието на пеницилина. "

Д-р Ерих Берга, Германия


Общи данни за лекарството
(към всяка опаковка от лекарството е приложена инструкция за употреба)


Лекарството "Антималигноцит" е направено от 2 билки - Див божур и Овча опашка.

· Verbascum Thapsiforme Schrader и Verbascum Phlomoides L.
(= лопен, царска свещ, овча опашка)
Семейство: Scrophulariaceae

· Paeonia Officinalis L.
(= божур)
Семейство: Ranunculaceae

От тях е изолирана само една субстанция, която действа убиващо върху раковата клетка. Тази субстанция е свързана с аминокиселини, които я пренасят върху раковата клетка. Затова действа при всички видове ракови заболявания, като действа избирателно само върху раковата клетка, без да уврежда здравата. Затова по време на лечение с медикамента кръвната картина не се променя, за разлика от химиотерапията.

Единствено при прилагане на медикамента се натоварва черния дроб, което е временно явление от самия разпад на тумори и метастази, които сами по себе си са токсини. След изхвърляне на тези токсини (умъртвени вече ракови клетки) от отделителната система черния дроб се възстановява. Там, където има тумори и метастази по време на приемане на медикамента, се получава възпалителен процес (набъбване/нарастване - в някои случаи размера нараства дори тройно) като резултат от унищожаване на раковите клетки (Важно! Това набъбване/нарастване е добър признак и показва, че лекарството действа!).
Важно е също по време на лечението да се прави добро оводняване на организма - чрез приемане на много течности или вливане на банки с физиологичен разтвор - поне 1-2 на ден!!!

Унищожаването на раковите клетки в повечето случаи се наблюдава още след петия ден от приемането. Това се усеща от всеки пациент, тъй като се появяват симптоми от типа на лека отпадналост, главоболие, гадене и други, които са в рамките на поносимото. И все пак зависи от стадия на заболяването. Само по себе си лекарството е 100 % нетоксично и не уврежда никакви органи, няма никакви странични действия.

Лекарството действа на ракови клетки в растеж. Такива, блокирани от химиотерапия/лъчетерапия не се поддават, затова трябва да минат от 3-4 до 5-6 месеца (това е индивидуално) от химиотерапията, за да се проведе лечение с "Антималигноцит" - в смисъл ако клетки са тръгнали да се развиват да може да бъдат унищожени. Най-добрата терапия е откриване на диагнозата, операция (ако е възможно) и лечение с "Антималигноцит".

По думите на откривателя лекарството би дало резултат при лечение на СПИН, но до момента не е имал възможността да го приложи на болен. Пак по негови думи СПИН-ът е вид рак на имунната система...

Няма коментари:

Публикуване на коментар